Това писмо, написано от мен,
Подарък е за твоя имен ден.
Избягал си от свойта самота,
Ще имаш щур купон до сутринта.
Във буен танц живота те върти,
В компания на хубави жени.
Прегръщай нежно младата жена,
Тя ще остане с теб до сутринта.
А утре може всичко да забравите.
И само в спомена ще се разкайвате.
Нeдей оставя дамата да страда -
Нали таз вечер тя ти е награда.
Ти си едно много весело момче.
Личи, че имаш и добро сърце.
Към свойте висши цели устремен
Живей в мечти! Бъди благословен!!!!
© Нели Все права защищены