1.04.2007 г., 23:23 ч.

БЪДИ БЛАГОСЛОВЕН! 

  Поезия
869 0 4
 

Това писмо, написано от мен,

Подарък е за твоя имен ден.

Избягал си от свойта самота,

Ще имаш щур купон до сутринта.


Във буен танц живота те върти,

В компания на хубави жени.

Прегръщай нежно младата жена,

Тя ще остане с теб до сутринта.


А утре може всичко да забравите.

И само в спомена ще се разкайвате.

Нeдей оставя дамата да страда -

Нали таз вечер тя ти е награда.



Ти си едно много весело момче.

Личи, че имаш и добро сърце.

Към свойте висши цели устремен

Живей в мечти! Бъди благословен!!!!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??