Не допускай страх в душата
и следвай своята мечта.
Така изкачваш планината
и покоряваш висота.
Обичай слънцето, луната
и погледни своята звезда.
Така избягваш самотата
и пораждаш топлота.
Открий ти пътя в живота
и изживей го на мига.
Така човек си на земята
и не погубваш ти същността.
Ивелина Стойова
© Ивелина Стойова Все права защищены