29.03.2017 г., 2:36 ч.

Бъди човек 

  Поезия
284 0 2

Не допускай страх в душата

и следвай своята мечта.

Така изкачваш планината

и покоряваш висота.

 

Обичай слънцето, луната

и погледни своята звезда.

Така избягваш самотата

и пораждаш топлота.

 

Открий ти пътя в живота

и изживей го на мига.

Така човек си на земята

и не погубваш ти същността.

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??