3 июн. 2010 г., 23:44

Бъди човека на новия век 

  Поэзия
537 0 1

Затвори очите си!

За секунди всичко отминало забрави,

щракни плахо с пръсти,

нов човек се събуди.

Бъди частицата изгубена,

бъди песента на славея,

пеещ до смърт за любовта!

Бъди ти вятъра,

бъди усещането за радостта...

И усмихни се срещу омразата на хората,

променяй днес и за въздух се бори!

© Ноно Якимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??