Затвори очите си!
За секунди всичко отминало забрави,
щракни плахо с пръсти,
нов човек се събуди.
Бъди частицата изгубена,
бъди песента на славея,
пеещ до смърт за любовта!
Бъди ти вятъра,
бъди усещането за радостта...
И усмихни се срещу омразата на хората,
променяй днес и за въздух се бори!
© Ноно Якимов Всички права запазени