3 сент. 2011 г., 12:16

Бъди красива 

  Поэзия » Любовная
754 0 0

Бъди красива и мълчи животът достатъчно взе ни не тъжи

и есен нека да ръми ти Мила с любов ме погледни и нежно говори ми

 

Бъди красива и обичай във всяка мъничка душа живей

не унивай когато със думи бодат те

когато след тебе нещастни зоват те

 

Бъди красива Мила Моя и заспи

денят бе хубав сега нека си върви

 

Бъди красива нищо че боли дори и Господ плаче макар да си мълчи

не страдай че навън вали дори и буря да е ти пак усмихвай се

зарадвай се любима щом вятърът завее това съм аз моето слънце нека те огрее

 

Бъди красива и лети така сякаш никой няма да те нарани

както птицата във свободата си живей бъди безсмъртна нека времето за теб се рей

 

Бъди красива любима не тъжи до гроба със любов ме изпрати

не поглеждай не надолу а вдигни очи

на дълъг път с целувка мъжа си изпрати

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??