13 июн. 2008 г., 08:51

Бъди ми... 

  Поэзия » Любовная
1114 0 36

Бъди ми слънце, буря, дъжд и вятър...

Буди жената в мен за обич свята.

И, сгушена в прегръдката ти топла,

дъхът ти нежен да ме гали,

нощта да чуе страстните ни вопли,

сълзи невинни да ме парят...

 

Буди жената в мен за обич свята -

бъди ми слънце, буря, дъжд и вятър...

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??