2 мар. 2012 г., 21:07

Бъди Пич 

  Поэзия » Эротическая
1087 0 2

 

 


БЪДИ ПИЧ


Всичко в живота е секс и пари,

без тях ежедневието те мори.

Или бъди топъл или пък студен,

и от загуби няма да си уморен.

 

Падне ли ти чуждо, изневерявай,

на никого повече не се доверявай.

Всички хора живеят с различни маски,

разбери, животът е суров, няма ласки.

 

Всеки гледа отнякъде да те изклати,

в някаква форма иска и предплати.

Живей за себе си просто егоистично,

истина е, макар и да звучи поетично!



24.08.2009 /Vienna


Marcello Terezios

 

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??