14 апр. 2012 г., 19:09

България под окови 

  Поэзия » Гражданская
721 0 0

Робските окови над България тежът,

турците злобни правят кръвен път.

Ах, таз съдба жестока над България тежи

и след петте века още пари и боли.

 

Българйо майко мила,

колко твой синове си потопила?

Там, в твойте земи благородни,

с черни кръстове прокобни!

 

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??