Робските окови над България тежът,
турците злобни правят кръвен път.
Ах, таз съдба жестока над България тежи
и след петте века още пари и боли.
Българйо майко мила,
колко твой синове си потопила?
Там, в твойте земи благородни,
с черни кръстове прокобни!
© Петя All rights reserved.