6 мая 2018 г., 13:39  

За птичките и пчеличките ;) 

  Поэзия
184 0 0

Двете ти думи
от време на време 
не стигат. Не стигат... 
Къде са ръцете ти? 
Събужда ми се 
със тебе, а не със 
полюции. 
Все пак е пролет...

© Миглена Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??