May 6, 2018, 1:39 PM  

За птичките и пчеличките ;) 

  Poetry
204 0 0

Двете ти думи
от време на време 
не стигат. Не стигат... 
Къде са ръцете ти? 
Събужда ми се 
със тебе, а не със 
полюции. 
Все пак е пролет...

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??