31 июл. 2012 г., 13:06

.......... 

  Поэзия
521 0 0

Припрян бях, казваш, че те обикнах,
че исках щастие за нас,
че не ти оставих време да преодолееш
предразсъдъците на глупостта!

 

Нима необходимо ни е много време, 
през което да усетим любовта,
нима ни трябва цяла вечност, 
за да кажем "обичам те" на глас!

 

© Димо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??