31.07.2012 г., 13:06 ч.

.......... 

  Поезия
520 0 0

Припрян бях, казваш, че те обикнах,
че исках щастие за нас,
че не ти оставих време да преодолееш
предразсъдъците на глупостта!

 

Нима необходимо ни е много време, 
през което да усетим любовта,
нима ни трябва цяла вечност, 
за да кажем "обичам те" на глас!

 

© Димо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??