13 окт. 2009 г., 21:21

* * * 

  Поэзия
524 0 0

Една голяма лъжа -
мразя всичко в теб!
Мразя усмивката ти,
която ме кара да мечтая,
мразя погледа ти,
в който се губя и в който блуждая.
Мразя мириса ти,
защото ме подлудява,
мразя цеувките ти,
защото пак за тях ридая.
Мразя те,
а всъщност до болка те обичам.
Лъжа те,
когато казвам "мразя те"!

© Маги Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??