24 июл. 2010 г., 17:20

Царят на римите 

  Поэзия » Юмористическая
1050 0 5

На римите съм царят аз -
римувам като луд всеки ден и час.
Просто няма друг като мен, 
със страхотно слово надарен.
На всеки метър аз римувам,
без въобще да се срамувам.
Напротив, даже се гордея,
че такъв талант аз владея.
Римувам тук, римувам там, 
използвам таланта си голям.
Римувал наляво, римувам надясно,
моето слово е прекрасно.
Особено пък като пийна мляко
и римуването ми става супер яко.
На света аз нямам равен,
защото просто съм забавен.
Разбивам женските сърца
и туй дава ми крилца.
От стиховете ми жените се разтапят,
в моя свят се те потапят.
За римите съм аз машина
и никога не ще се срина.
Винаги ще съм на върха на планината,
за да стопля ви душата.
И накрая, дами и господа,
запомнете - аз съм най-добрият на света.

 

© Георги Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??