2 апр. 2008 г., 20:01

*** 

  Поэзия » Другая
704 0 0

Аз съм една

самотна душа,

живееща в своите

спомени.

Аз съм една

огнена стрела,

пронизваща

смразяващата сивота

на света.

Аз съм една

непонятна душа,

обърната назад

към своите корени...

                           30.ноември,2005г.

© Стефка Данева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??