2.04.2008 г., 20:01 ч.

*** 

  Поезия » Друга
697 0 0

Аз съм една

самотна душа,

живееща в своите

спомени.

Аз съм една

огнена стрела,

пронизваща

смразяващата сивота

на света.

Аз съм една

непонятна душа,

обърната назад

към своите корени...

                           30.ноември,2005г.

© Стефка Данева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??