9 мая 2009 г., 09:55

Целуната от вълна 

  Поэзия » Любовная
527 0 0

Пясък, плаж, море…

Блясък, луна, звезди…

Осветена алея пълна със хора!

Красота, изящество, разкош…

Слушай, слушай вълните,

чуй техния нежен звън.

Усети как нежно прегръщат брега и заспи…

Заспи и сънувай…

Как ти си брега и вълна те обгръща…

Прегръдката е нежна, страстна и те омайва…

Почувствай нежността и с нея слей се…

Усещаш знам…

… и аз усещам тази празнота…

Нуждата от истинска прегръдка..

Нуждата от неговата ласка,

от смеха му,

от целувките

и нежността му…

… Нуждата от него…

Част от мен я сякаш няма…

Сякаш съм дърво без корен…

Както жар върху лед не пламти,

така и сърцето ми самотно не тупти…

 

Златни пясъци 30.06.2007 г.                    Надя

© Надежда Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??