Пясък, плаж, море…
Блясък, луна, звезди…
Осветена алея пълна със хора!
Красота, изящество, разкош…
Слушай, слушай вълните,
чуй техния нежен звън.
Усети как нежно прегръщат брега и заспи…
Заспи и сънувай…
Как ти си брега и вълна те обгръща…
Прегръдката е нежна, страстна и те омайва…
Почувствай нежността и с нея слей се…
Усещаш знам…
… и аз усещам тази празнота…
Нуждата от истинска прегръдка..
Нуждата от неговата ласка,
от смеха му,
от целувките
и нежността му…
… Нуждата от него…
Част от мен я сякаш няма…
Сякаш съм дърво без корен…
Както жар върху лед не пламти,
така и сърцето ми самотно не тупти…
Златни пясъци 30.06.2007 г. Надя
© Надежда Петкова All rights reserved.