Целувай ме! Така - сякаш "утре" го няма,
сякаш дните след днес са ненужни,
сякаш целият свят в този миг е измама
и до себе си силно ме гушкай!!!
Целуни ме! Без в този момент да си мислиш
за милионите дребни несгоди,
искам своето тяло към мен да притиснеш
и пулсът ми тих във нощта да те води.
Целуни ме! Така - сякаш "утре" го няма,
сякаш дните след мен са излишни,
и живот да откривам в очите ти само
и през устните твои да дишам!!!
© Ирина Все права защищены