22 дек. 2023 г., 21:57

Целувката 

  Поэзия » Любовная
356 0 0

Любовта е слънце, що ме грее,

любовта е птичка, що ми пее,

о, мила, мен прегърни, целуни,

ще ти дам хиляди звезди, луни!

 

Целувката е вино, нека ме напие,

но душата ти от мен бяга и се крие,

от теб не видях нежност и милувка,

но все ще жадувам твоята целувка!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??