Любовта е слънце, що ме грее,
любовта е птичка, що ми пее,
о, мила, мен прегърни, целуни,
ще ти дам хиляди звезди, луни!
Целувката е вино, нека ме напие,
но душата ти от мен бяга и се крие,
от теб не видях нежност и милувка,
но все ще жадувам твоята целувка!
© Георги All rights reserved.