8 мар. 2014 г., 22:23

....... 

  Поэзия » Философская
441 0 1

Полета ми не сковавай,

когато гледам към сияйните звезди;

знай, че търся аз едно вълшебство,

едно ковчеже, пълно със мечти.

И често тъй, зареяна в небето,

виждам аз живота като сън,

като песен, която тихо преминава,

а ние можем да я чуем само със сърцето.

© Ирена Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??