29 янв. 2019 г., 13:12

Ще се срещнем 

  Поэзия » Другая
410 1 4

Умрях, но ще се преродя

в прелестна златна лисица.

Ще спя в легло от цветя

и в потайните дебри ще скитам.

 

Ще се къпя в топли лъчи

ще ме гали вятърът нежно,

лениво следобед ще мигам с очи

и ще махам с опашка небрежно.

 

Затова недей да тъжиш,

чакай ме там на полето.

На обещанието, знам, ти ще държиш,

а към теб ще ме води сърцето.

 

Ще тичаме пак тъй безгрижно,

ще гори в очите ни онази искра.

Друго не ни трябва, нищо,

животът ще е отново една красива игра.

© Лорийн Мусакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??