27 февр. 2013 г., 08:32

Чакам те 

  Поэзия » Любовная
618 0 1

Сварих си кафе.

Полунощна доза.

В очите ми се чете

точната диагноза.

Отрони се стих

от върха на лятото.

Всички грешки простих.

Чакам те...

© Димитринка Калева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??