4 июн. 2010 г., 07:51

Чаша кафе 

  Поэзия » Другая
611 0 0

Искам да докосна
чашата кафе,
да я взема в моите ръце,
да я отпия глътка по глътка,
всички лоши спомени
аз да забравя,
със захар да ги подсладя,
лъжичка ще е малко,
но две
дано да е добре
и пак утайката остава!
Мисля си - накъде?
Но нали животът продължава?
И горчив и сладък!
Той е мой!
Ще продължа да го отпивам
със следващото кафе!

© Пенка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??