4.06.2010 г., 7:51 ч.

Чаша кафе 

  Поезия » Друга
609 0 0

Искам да докосна
чашата кафе,
да я взема в моите ръце,
да я отпия глътка по глътка,
всички лоши спомени
аз да забравя,
със захар да ги подсладя,
лъжичка ще е малко,
но две
дано да е добре
и пак утайката остава!
Мисля си - накъде?
Но нали животът продължава?
И горчив и сладък!
Той е мой!
Ще продължа да го отпивам
със следващото кафе!

© Пенка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??