4 июл. 2024 г., 11:39

Част от теб 

  Поэзия » Любовная
109 1 0

Ако си ти - ще дойдеш без покана.

Ако си ти - ще искаш само мен.

Ако си ти - ще даваш без отмяна.

Ако си ти - ще ме обичаш всеки следващ ден.

 

Ако съм аз - ще бъда твое слабо място.

Ако съм аз - ще бъда истинска .. дори “така”.

Ако съм аз - ще бъда твой простор на място тясно.

Ако съм аз - ще бъда твоята мечтана топлина.

 

Ако бе ти .. щеше да бъдеш моята изпълнена молитва,

И ако бях аз .. аз щях да бъда твоя вечна свобода.

Но знаеш ли, че пролетта убива зимата,

А всяка зима ражда пролетта..

 

.. и май така е и във любовта..

© Bamb Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??