Не се пестù от обич. Всичко давам.
Към тебе неотклонно тя лети.
Че срещнах те, живота благославям.
Безценно вдъхновение си ти.
Душата ми, горящата, е щедра
и гали те с най- милите лъчи -
да бъде все усмивката ти ведра
и радост да е в твоите очи.
Повтаря мисълта ми триумфално
прекрасното ти име всеки миг.
Живееш в мене ти феноменално,
преобразила любовта в светлик.
Чрез тебе само мога да съм аз.
Без тебе ще съм просто празен глас.
© Асенчо Грудев Все права защищены