13 сент. 2020 г., 09:43  

Черна душа 

  Поэзия » Любовная
474 2 2

Душата светла ти очерни

в тъмнината на една нощ.

Едни очи ти бяха верни,

но и те плакаха до немощ.

 

Черни мисли я обгръщат,

станала робиня, тя, на самотата.

Ръцете твои искаше да я прегръщат,

а ти остави я в онези, на съдбата.

 

Очернена от гняв, от мъка,

отдаде себе си на Сатаната.

А ти попаднал си ѝ в списъка

с изгубени отвъд душата.

© К. Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти, звездичке! Много любов за теб! ♥️
  • Любов, това е меко казано невероятно! Прекрасна си! Толкова си ми любима! Обич!!
Предложения
: ??:??