21 дек. 2004 г., 16:47

Черната мутра - Умората 

  Поэзия
1227 0 2
Черната мутра на умората

Вървя по онази мръсна улица.
Заобикалят ме уродливи луди.
Пияни старци въртят бутилка-
черната мутра на Умората!

Пак ще повторя!
Не ме ли слушаш?
Вървя по тази мръсна улица.
Заобикалят ме уродливи луди.
Пияни всички въртят бутилка...
Искам да се събудя!!!

Убийство,убийство!
Едно дете пада.
Кръв на асфалта...
Искам да се събудя!!!

Събуждам се в седем.
Тръгвам по онази мръсна улица.
Заобикалят ме...
Дете на асфалта в кръв!
Искам приятелче да заспя!
 

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??