Dec 21, 2004, 4:47 PM

Черната мутра - Умората 

  Poetry
1497 0 2
Черната мутра на умората

Вървя по онази мръсна улица.
Заобикалят ме уродливи луди.
Пияни старци въртят бутилка-
черната мутра на Умората!

Пак ще повторя!
Не ме ли слушаш?
Вървя по тази мръсна улица.
Заобикалят ме уродливи луди.
Пияни всички въртят бутилка...
Искам да се събудя!!!

Убийство,убийство!
Едно дете пада.
Кръв на асфалта...
Искам да се събудя!!!

Събуждам се в седем.
Тръгвам по онази мръсна улица.
Заобикалят ме...
Дете на асфалта в кръв!
Искам приятелче да заспя!
 

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??