6 янв. 2018 г., 00:01

Черно-бяло 

  Поэзия » Любовная
431 0 1

Хайде кажи какво е любов,

снимка в черно-бяло,

черно- бели сълзите,

а лицето сиво и вяло!

 

Хайде кажи какво са мечтите,

дъга в черно-белия спектър,

черно-бяла любов

и дъга на всеки метър!

© Никола Станиславов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??