2 мая 2020 г., 12:25

Черно-бяло 

  Поэзия
466 0 0

А понякога съм черно-бяла, 

изгубила боите за света, 
но не защото душата ми е посивяла, 
а защото искам цветовете в нея да спася. 

 

Че дъгата седем пъти в мен изгрява
и със седем багри дните ми облича! 
Дори, когато ставам черно-бяла, 
от цветовете нейни пак не се отричам! 

 


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??