6 дек. 2007 г., 11:46

черновата от мисли 

  Поэзия » Любовная
871 0 5
Черновата от мисли
нарисувах на пясъка,
a вълните отнесли
я и пак я донесоха

на снега прерисувана -
беловата от тебе.
Предстоящо сбогуване
със щрих последен.

© Александър Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??