6.12.2007 г., 11:46 ч.

черновата от мисли 

  Поезия » Любовна
758 0 5
Черновата от мисли
нарисувах на пясъка,
a вълните отнесли
я и пак я донесоха

на снега прерисувана -
беловата от тебе.
Предстоящо сбогуване
със щрих последен.

© Александър Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??