21 дек. 2016 г., 21:19

Черупка 

  Поэзия » Любовная
328 0 2

Черупка

 

Без да искаш, понякога в дупка

попадаш- сам, неуверен.

И във нея намираш черупка,

с блясък седефено- черен.

 

 

Ако рязко тя се придърпа,

е крехка. И ще се счупи.

Уникат е. Безценна. И скъпа.

И не може с пари да се купи.

 

Не затваряй черупката тясна.

Или влез вътре, ала със мене.

Ако все пак, за друг няма място,

ще се свиваме вътре на смени.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??