28 нояб. 2019 г., 01:06

Червено и бяло 

  Поэзия » Другая
321 0 3

Твоето шалче червено,

белият зимен следобед.

Борът до нас във зелено,

малка висулка от лед.

 

Твоето шалче червено,

тихата приказна зима.

Бяла снежинка смутена,

късно разбра, че ни има.

 

Твоето шалче червено,

първият сняг го покри.

Нашата обич, родена

литна над бели следи.

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??