19 мая 2007 г., 13:48

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ! 

  Поэзия
1400 0 4
               ЧЕСТИТ  ИМЕН  ДЕН!


                Днес е твоя имен ден!
                Слънчо весело припича!
                Жалко, че не си до мен
                със цветя да те закича!

                Бъди жива, здрава, Нел
                и щастлива до небето!
                Ако можех бих ти взел
                скъп подарък, от сърцето!

                Нека   твоите   очи
                винаги да се усмихват!
                Нека   твоите  мечти
                никога да не затихват!

                Нека радост да огрей
                твойта къща и децата!
                Нека славей да ти пей
                ежедневно във душата!

                Нека никога беда
                не засенчи ти лицето!
                Нека те огрей звезда
                най-сияйна на небето!

© Светльо Златанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Наистина хубави и искрени пожеланияУсеща се,че е излязло направо от сърцето ти
  • Благодаря Ви! В интерес на истината - пътувах, котато по телефона разбрах, че тя има имен ден! И тогава шофирайки с диктофона за 30 минути го съчиних и и изненадах по телефона! Публикувано е без корекции!
  • Прекрасни пожелания! Леят се като песен, бликнала от сърцето!-
  • Да е жива и здрава твоята Нел!
    Поздрави и за теб Светльо!
Предложения
: ??:??