30 мая 2015 г., 21:53  

Честит рожден ден, батко 

  Поэзия » Другая
4836 1 0

На тази дата е роден

моят брат-феномен.

Не зная аз неговите желания,

но ще го затрупам с пожелания.


Щастие със камиони

и пари със милиони.

Късмет, пожелания добри

и да се сбъднат всичките му мечти.


Готина булка да намери,

някоя кифла да не вземе да уцели

и дома от собствените си мечти

той успешно да съгради.


Вечно да е здрав,

мъдър, хитър и корав

и със брат ми любим

нека да се веселим.

© Димитър Попов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??