На тази дата е роден
моят брат-феномен.
Не зная аз неговите желания,
но ще го затрупам с пожелания.
Щастие със камиони
и пари със милиони.
Късмет, пожелания добри
и да се сбъднат всичките му мечти.
Готина булка да намери,
някоя кифла да не вземе да уцели
и дома от собствените си мечти
той успешно да съгради.
Вечно да е здрав,
мъдър, хитър и корав
и със брат ми любим
нека да се веселим.
© Димитър Попов Всички права запазени