Да изгониме лъжата,
от добрите ни сърца.
Да прегърнем любовта
и да литнем като перца.
Днес е първа Пролет
и дано да сме добри
и усмивката да грее
чудеса да сътвори.
Щъркелче дано да видим
да лети в простора чист,
мартенички да закачим
на разцъфналия млад филиз.
© Елена Все права защищены
Слънце в дните и в душата ти да бъде!