20.03.2016 г., 20:19 ч.

Честита Пролет 

  Поезия
431 0 5

Да изгониме лъжата,

от добрите ни сърца.

Да прегърнем любовта

и да литнем като перца.

 

Днес е първа Пролет

и дано да сме добри

и усмивката да грее

чудеса да сътвори.

 

Щъркелче дано да видим

да лети  в простора чист,

мартенички да закачим

на разцъфналия млад филиз.

 

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??