24 февр. 2011 г., 11:06

Четиристишия 

  Поэзия » Белые стихи
892 0 5

 

Всеки цвят алено гори,

всяка част палаво трепти,

всяка нощ луна блести,

небето праща куп звезди.


Счупен пепелник... - фас самотен,

тъмно кафене... - под бетонен,

черна рокля... - дим цигарен,

празна чаша... - поглед кадифен.


На портала бяла Лимузина

чака своя вечен  Казанова.

По червения килим премина

Дяволът и модната му Дива.

© Светлана Талева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??