21 нояб. 2020 г., 16:16

Чезне хубавият ден 2 

  Поэзия » Философская
230 0 0

Чезне хубавият ден,

ще има много скръб.

Вместо да си щастлив и успокоен,

нявга достигаш критичния ръб.

 

За какво ли изобщо живеем,

като някой ден не ще ни има?

Да сме вечно живи не умеем,

Бог и нашия живот ще взима.

 

Истината, уви, е жестока,

тежък е нашият дял

и ще плащаме цена висока,

когато пътят ни ще бъде спрял.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??