15 нояб. 2006 г., 12:46

Чистота и невинност 

  Поэзия
607 0 2

Чувам гласове да

идват от дървета.

Цветя край мен

ме призовават

да отворя сетива.

Пеят ми песен за

любов и казват, че

някой търси ме,

нуждае се от мен.

Хванете ме и ме

поведете, накъдето

нужна съм в този

миг. Затварям очи

и представям си

целувката на

чистата природна

душа, на изкрящата

синева и бездиханната

зеленина.

Потъвам аз в захлас

и влюбвам се след

всеки дъх и полъх,

омаяна от чистота

и невинност аз вирея.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??