Чувам гласове да
идват от дървета.
Цветя край мен
ме призовават
да отворя сетива.
Пеят ми песен за
любов и казват, че
някой търси ме,
нуждае се от мен.
Хванете ме и ме
поведете, накъдето
нужна съм в този
миг. Затварям очи
и представям си
целувката на
чистата природна
душа, на изкрящата
синева и бездиханната
зеленина.
Потъвам аз в захлас
и влюбвам се след
всеки дъх и полъх,
омаяна от чистота
и невинност аз вирея.
© София Русева All rights reserved.