18 янв. 2017 г., 11:32

Човек 

  Поэзия » Философская, Гражданская, Другая
369 0 0

Какво е човекът? Така и не разбрах,
а търсих отговора навред и таях
надежда, че тя или той ще ми каже,
с примери от дела човешки ще ми покаже
изкуството, предавано от век на век,
какво е това да бъдеш човек?

© Ekaterina Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??